ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Είναι δυνατή η πληρωμή με πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard, με χρέωση μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ή με την παρουσία του πελάτη στο φυσικό κατάστημα seascape.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ)

Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 30 ευρώ. Ο πελάτης πληρώνει τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρίας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή του seascape.com.gr, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του. Σε περίπτωση αποστολής παραγγελίας μεγάλου όγκου με μεταφορική εταιρία, δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής και η εξόφληση θα πρέπει να γίνει με κατάθεση του ποσού σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Και στους δύο τρόπους πληρωμής υπάρχει η δυνατότητα επιλογής έκδοσης είτε αποδείξεως λιανικής είτε τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και σε ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρίας, ΑΦΜ, ΔΟΥ και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

  • Τράπεζα: Τράπεζα Πειραιώς
  • Αριθμός Λογαριασμού: IBAN: GR31 0172 0220 0050 2207 8015 081
  • BIC: PIRBGRAA
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΥΛΟY.

 

  • Τράπεζα: Alpha Bank
  • Αριθμός Λογαριασμού: IBAN: GR0601401560156002002016432
  • BIC: CRBAGRAA
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΥΛΟY.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να παραλάβει το προϊόν που παρήγγειλε από το φυσικό κατάστημα της επιχείρησης στον Αγιο Δημήτριο Αττικής, οδός Αγίου Δημητρίου 16 και Φειδίου 11, Αθήνα, ΤΚ 173 41, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλ: 210.97.66.690. Τα προϊόντα θα παραμένουν διαθέσιμα στο κατάστημα για επιπλέον διάστημα έως 5 εργάσιμων ημερών από την προσυμφωνημένη (τηλεφωνικά) ημερομηνία παραλαβής. Η παραλαβή από το κατάστημα εξοφλείται με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης