Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται μέσω εταιρίας ταχυμεταφορών (courier) ή μεταφορικής εταιρίας, ή με την φυσική παρουσία του πελάτη στο κατάστημά μας.

Παράδοση προϊόντων από το φυσικό κατάστημα

Οι παραγγελίες παραμένουν στο φυσικό κατάστημα για μια εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση τους και μετά την παρέλευση του ανωτέρου χρόνου ακυρώνονται. Σε περίπτωση που η αγορά έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας για τη διασφάλιση του κατόχου αυτής, η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο στον αγοραστή, ο οποίος θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του αυτοπροσώπως επιδεικνύοντας την πρωτότυπη ταυτότητά ή το διαβατήριο του και την πιστωτική του κάρτα. Απαγορεύεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο εκτός κι αν ο αγοραστής εξουσιοδοτήσει  κάποιο τρίτο πρόσωπο εγγράφως. Και στην περίπτωση της έγγραφης εξουσιοδότησης, ο εξουσιοδοτούμενος θα πρέπει να επιδείξει τα ως άνω έγγραφα προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των προϊόντων που έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας.

 

Χρόνος παράδοσης

Τα προϊόντα αποστέλλονται αναλόγως διαθεσιμότητας εντός 0-5 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση έλλειψης  διαθεσιμότητας κάποιου  προϊόντος και εκτιμώμενου χρόνου αποστολής της παραγγελίας πέραν των πέντε ημερών θα υπάρχει άμεση επικοινωνία με τον πελάτη για την ενημέρωση καθυστέρησης της παραγγελίας ή την ακύρωσή της.

 

Έξοδα αποστολής/Αντικαταβολής

Ανεξαρτήτως του τρόπου πληρωμής (μέσω πιστωτικής κάρτας ή με αντικαταβολή), τυχόν έξοδα αποστολής και διαχείρισης αντικαταβολής βαρύνουν σε κάθε περίπτωση τον πελάτη-αγοραστή και εξοφλούνται από τον τελευταίο στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής ή μεταφορικής εταιρίας κατά την παράδοση-παραλαβή των προϊόντων.

Τα έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτου βάρους και όγκου 3,15€ ανά παραγγελία είτε αυτή αποστέλλεται με ταχυμεταφορική (courier) είτε με μεταφορική εταιρία. Τα έξοδα αντικαταβολής όταν υπάρχουν είναι 1,54€.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ για παραγγελίες από 80€ και άνω, για όλη την Ελλάδα.

Στην περίπτωση που το ογκομετρικό ή πραγματικό βάρος της συνολικής παραγγελίας είναι μεγαλύτερο των 4Kg τότε η αποστολή θα γίνεται με μεταφορική εταιρία. Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική εταιρία, δεν υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής και η εξόφληση θα πρέπει να γίνει προκαταβολικά με κατάθεση του ποσού σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

Οι παραπάνω χρεώσεις δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης