Αυτόνομη Κατάδυση - Ρυθμιστές Πίεσης


ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΠΙΕΣΗΣ

 

 

Ο ρυθμιστής πίεσης για κατάδυση είναι μια εξελιγμένη συσκευή σχεδιασμένη για να ρυθμίζει τον αέρα υψηλής πίεσης της φιάλη ενός δύτη σε επίπεδο κατάλληλο για υποβρύχια αναπνοή.

Αποτελείται από πολλά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώτου σταδίου και ενός δεύτερου σταδίου.

Το πρώτο στάδιο συνδέεται στη φιάλη αέρα του δύτη και μειώνει την εισερχόμενη πίεση αέρα από αρκετές χιλιάδες λίβρες ανά τετραγωνική ίντσα (psi) σε μια ενδιάμεση πίεση.

Αυτή η ενδιάμεση πίεση στη συνέχεια παραδίδεται στο δεύτερο στάδιο, το οποίο μειώνει περαιτέρω την πίεση ώστε να ταιριάζει με την πίεση του περιβάλλοντος νερού στο βάθος κατάδυσης του δύτη.

Το δεύτερο στάδιο συνδέεται με το επιστόμιο του δύτη και περιλαμβάνει μηχανισμούς όπως διάφραγμα ή έμβολο, που ανοίγουν και κλείνουν ως απόκριση στην εισπνοή και την εκπνοή του δύτη.

Αυτό επιτρέπει στον δύτη να αναπνέει άνετα κατά την κατάδυση, λαμβάνοντας μια σταθερή παροχή αέρα στην κατάλληλη πίεση.

Επιπλέον, οι σύγχρονοι ρυθμιστές διαθέτουν συχνά πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως βαλβίδες εκτόνωσης πίεσης για την αποφυγή υπερβολικής πίεσης, καθώς και περιβαλλοντικές σφραγίδες για προστασία από το πάγωμα σε συνθήκες κρύου νερού.

 Συνολικά, ο ρυθμιστής πίεσης είναι ένα κρίσιμο καταδυτικό όργανο υποστήριξης ζωής ενός δύτη, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την άνεσή τους σε όλη τη διάρκεια της κατάδυσης.

Φίλτρα

Τιμή
34 614
Κατασκευαστές
περισσότερα... λιγότερα
Φίλτρο
Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης