ΕΙΔΗ ΑΛΙΕΙΑΣ - Παγίδες - Κιούρτα


ΠΑΓΙΔΕΣ-ΚΙΟΥΡΤΟΙ

 

Οι παγίδες και οι κιούρτοι είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία για το ψάρεμα, ειδικά όταν θέλετε να παγιδέψετε ψάρια χωρίς να είστε παρόντες.

Αυτές οι παγίδες αποτελούνται συνήθως από ένα κοίλο μέρος που λειτουργεί σαν κλουβί, όπου τα ψάρια μπαίνουν εύκολα μέσα αλλά δυσκολεύουν να βγουν.

Μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των συρμάτων, των διχτυών και των πλεγμάτων.

Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι σχετικά απλός. Συνήθως τοποθετούνται σε βάθος νερού όπου υπάρχει κίνηση ψαριών. Μόλις ένα ψάρι μπει μέσα στην παγίδα για να τραφεί, η εισαγωγική οπή συνήθως είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μην μπορεί να βγει εύκολα. Έτσι, όταν επιστρέψετε για να ελέγξετε τις παγίδες, θα βρείτε ψάρια μέσα στην παγίδα, έτοιμα για συλλογή.

Αυτές οι παγίδες (κιούρτοι) είναι ιδανικές για την αλιεία ψαριών με κυρίως στόχο μικρά ψάρια, όπως γαρίδες, γαριδάκια, αλλά και μικρά ψαράκια.

Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να συλλέξετε τα ψάρια σας χωρίς να απαιτείται συνεχής παρακολούθηση της παγίδας, επιτρέποντάς σας να ασχοληθείτε με άλλες δραστηριότητες ενώ περιμένετε.

Είναι σημαντικό να τηρούνται τα τοπικά ψαρευτικά κανονιστικά και να χρησιμοποιούνται αυτά τα εργαλεία με διακριτικό τρόπο και υπεύθυνα.

Φίλτρα

Τιμή
7 125
Κατασκευαστές
περισσότερα... λιγότερα
Διατομή
περισσότερα... λιγότερα
Φίλτρο
Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης