Ελεύθερη Κατάδυση - Υπολογιστές Ελεύθερης Κατάδυσης

Computer SEAC Action
  • -36,00 €
Υπολογιστές Αυτόνομης Κατάδυσης

Computer SEAC Action

Seac Sub
W0136
279,00 € 315,00 €
Computer SEAC Partner Up
  • -10,00 €
Υπολογιστές Ελεύθερης Κατάδυσης

Computer SEAC Partner Up

Seac Sub
W1514
133,00 € 143,00 €
Άμεσα Διαθέσιμο

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ

Ένας υπολογιστής ελεύθερης κατάδυσης είναι μια εξειδικευμένη συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους ελεύθερους δύτες να παρακολουθούν και να βελτιστοποιούν τις καταδύσεις τους. Η ελεύθερη κατάδυση, γνωστή και ως κατάδυση με κράτημα της αναπνοής, περιλαμβάνει την υποβρύχια κατάδυση χωρίς τη χρήση αναπνευστικής συσκευής, βασιζόμενη αποκλειστικά στο κράτημα της αναπνοής. Οι υπολογιστές ελεύθερης κατάδυσης παρέχουν βασικές πληροφορίες στον δύτη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την κατάδυση για να διασφαλίσουν την ασφάλεια και να βελτιώσουν την απόδοση.

Ακολουθεί μια λεπτομερής ανάλυση των χαρακτηριστικών και των λειτουργιών που βρίσκονται συνήθως σε έναν υπολογιστή ελεύθερης κατάδυσης:

Μέτρηση βάθους

Ο υπολογιστής μετρά με ακρίβεια το βάθος της κατάδυσης, που συχνά εμφανίζεται σε μέτρα ή πόδια. Αυτές οι πληροφορίες είναι ζωτικής σημασίας για τον δύτη για να μετρήσει την πρόοδο και την ασφάλειά του κατά την κάθοδο και την ανάβαση.

Dive Time

Παρακολουθεί τη διάρκεια της κατάδυσης, παρέχοντας ανατροφοδότηση σε πραγματικό χρόνο για το πόσο καιρό ο δύτης ήταν κάτω από το νερό. Αυτό βοηθά τον δύτη να διαχειρίζεται το κράτημα της αναπνοής του και να αποφεύγει να ωθήσει τα όριά του πέρα από τα ασφαλή όρια.

Surface Interval Time

Μετά από κάθε κατάδυση, ο υπολογιστής καταγράφει τη διάρκεια του χρόνου που δαπανάται στην επιφάνεια πριν από την επόμενη κατάδυση. Τα σωστά διαστήματα επιφανειών είναι απαραίτητα για να επιτρέψουν στο σώμα να ανακτήσει και να αναπληρώσει τις αποθήκες οξυγόνου μεταξύ των καταδύσεων.

Αυτόματοι συναγερμοί καθόδου και ανάβασης

Οι υπολογιστές ελεύθερης κατάδυσης συχνά περιλαμβάνουν συναγερμούς που ειδοποιούν τον δύτη όταν έχουν φτάσει σε προκαθορισμένα βάθη ή αν ανέβουν πολύ γρήγορα. Αυτοί οι συναγερμοί βοηθούν στην αποφυγή επικίνδυνων καταστάσεων, όπως η συσκότιση σε ρηχά νερά ή η ασθένεια αποσυμπίεσης.

Μέτρηση θερμοκρασίας

Ορισμένοι προηγμένοι υπολογιστές ελεύθερης κατάδυσης διαθέτουν αισθητήρες θερμοκρασίας για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του νερού. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να είναι χρήσιμες για την αξιολόγηση των συνθηκών κατάδυσης και για την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η θερμοκρασία επηρεάζει την απόδοση της αναπνοής.

Συναγερμοί βάθους και χρόνου

Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν συναγερμούς βάσει συγκεκριμένων ορίων βάθους ή χρόνου για να τους ειδοποιήσουν όταν έχουν φτάσει σε ορισμένα σημεία κατά τη διάρκεια της κατάδυσης. Αυτό επιτρέπει στους δύτες να παραμείνουν μέσα στις ζώνες άνεσής τους και να αποφύγουν την υπερπροσπάθεια.

Λειτουργικότητα Ημερολογίου

Πολλοί υπολογιστές ελεύθερης κατάδυσης μπορούν να αποθηκεύσουν δεδομένα κατάδυσης, συμπεριλαμβανομένων των προφίλ κατάδυσης, του μέγιστου βάθους και της διάρκειας. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να αναθεωρηθούν αργότερα για την παρακολούθηση της προόδου, την ανάλυση της απόδοσης και τον εντοπισμό περιοχών προς βελτίωση.

Προσαρμοσμένες Ρυθμίσεις

Οι δύτες μπορούν συχνά να προσαρμόσουν διάφορες ρυθμίσεις στον υπολογιστή για να ταιριάζουν στις προτιμήσεις και το στυλ κατάδυσής τους. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει προσαρμογή των ορίων συναγερμού, της φωτεινότητας της οθόνης και των μονάδων μέτρησης.

Ανθεκτικότητα στο Νερό

Οι υπολογιστές ελεύθερης κατάδυσης έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τις πιέσεις της υποβρύχιας χρήσης και είναι συνήθως ανθεκτικοί στο νερό σε σημαντικά βάθη, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη απόδοση ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες κατάδυσης.

Φίλτρα

Τιμή
4 299
Κατασκευαστές
περισσότερα... λιγότερα
Χρώμα
περισσότερα... λιγότερα
Φίλτρο
Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης